Curatat canapele

Curatarea/Spalarea canapelelor, fotoliilor, scaunelor, saltelelor

Curatarea,spalarea canapelelor, fotoliilor,scaunelor tapiteriilor auto necesita o tehnologie de ultima ora, folosiind solutii profesionale .utilajele folosite de noi sunt cele folosite de marile lanturi hoteliere, si marile companii de pe piata.
Curatarea,spalarea canapelelor si fotoliilor,scaunelor, tapiteriilor prin injectie-extractie una dintre cea mai performanta metoda, folosita unde se executa o curatare in profunzime.

PRETURI CURATAT CANAPELE, FOTOLII, SCAUNE, SALTELE
AVANTAJE: Curatare in profunzime a tesaturii iar detergentii elibereaza un miros placut
Revigoreaza si reda culorile initiale/Nu implica risc de toxicitate sau alergie Petele ies in proportie de 80%

Curatat coltare 5 locuri-textil-piele 150lei
Curatat fotolii piele-textil 50 lei bucata
Curatat canapele piele-textil 3 locuri 130 lei
Curatat canapea textil-piele 2 locuri 100 lei
Curatat scaune piele-textil 10-15 lei bucata
Curatat saltea de pat 1 loc 25 lei bucata
Curatat saltea 2 locuri 50 lei bucata
Curatat saltea relaxa 100 lei bucata

Curatarea-spalarea canapelelor se efectueaza prin procedeul numit injectie-extractie si presupune pulverizarea unui amestec de detergent si apa asupra materialului canapelei, si extragerea aproape simultana a acestuia de un aspirator cu putere, astfel ca solutia sa nu umezeasca in profunzime materialul.
2.Atentie acesta este un procedeu de spalare si NU O CURATARE CHIMICA, si se foloseste numai la materialele textile-stofe.

A. Servicii curatenie birouri
Cu un simplu telefon sau prin formularul de pe site vom comunica pretul estimativ pentru spatiul pe care il detineti.
B. Curatat/spalat mocheta
Canapele din stofa ,piele sau material textil prin metoda injectie extractie o metoda super eficienta si de ultima generatie
C. Curatarea/spalarea canapelelor
Se efectueaza prin procedeul numit injectie-extractie si presupune pulverizarea unui amestec de detergent si apa.

Canapelele tapitate cu materiale textile sunt mult mai usor de intretinut decat cele din piele si, dupa parerea unora, mult mai rezistente si confortabile.
In cazul petelor mai dificile este recomandat a nu se se folosi solutii care nu sunt profesionale puteti avea marea surpriza sa se mareasca pata sau decolorarea materialului... Atentie, in cazul in care produsul pe care il folositi necesita limpezire, trebuie sa clatiti foarte bine canapeaua, deoarece detergentul ramas in tapiterie va roade si va deteriora materialul din care este facuta.