Curatare saltele Bucuresti

Curatat saltea , spalare saltea , spalare saltele

Curatare saltele, spalare saltea, curatarea saltelei ,spalatul saltelelor . Folosind ultima tehnologie pentru curatarea saltelelor prin metoda injectie extractie - curatarea si dezinfectarea saltelei in profunzime, nu curatam doar fetele saltelei, ci in profunzime aspirand si curatand acarienii depusi in aceasta.Curatarea saltelelor se executa la domiciliul clientului.

PRET CURATAT SALTELE - SPALAT SALTEA-CURATAT CANAPEA,

Curatat canapea textila/piele 5 locuri 150 lei , 130 LEI/curatat canapea(3); 100 LEI/curatat canapea(2); 50 LEI curatare fotoliu
Curatat canapele textile/piele = 130 LEI/curatat canapele (3); 100 LEI/curatare canapea (2); 50 LEI/curatat fotoliu
Curatat saltele tip RELAXA = 100 lei , curatat saltea 2persoane ; 50LEI/curatare saltea 1 persoana 25 LEI bucata
Curatat scaune birou, scaune tapitate = 10-15 LEI bucata

Curatare Petelor

Pentru petele de pe saltea se folosesc solutii profesionale cu putere de indepartare a aceastora.La aceasta operatie se foloseste un aspirator special, de putere prevazut cu pulverizare de apa si detergent care va aspira simultan detergentul pulverizat.
A. Ce ar trebuii sa facem..?
Nu-i indeparta eticheta! Acolo sunt informatii pretioase privind caracteristicile materialului si sfaturile producatorului.
B. Spalare rapida...?
Datorita detergentilor cu putere de indepartare a murdariei acumulate in material.
C. Acumularea umezelii...?
In ziua in care schimbi lenjeria lasa si salteaua sa se aeriseasca.In felul acesta impiedici acumularea umezelii

Foloseste o husa detasabila de protectie care se poate spala regulat. E o foarte buna metoda de asigurare a igienei si de prelungire a vietii saltelei. O data pe luna se intoarce de pe o parte pe alta pentru uniformizarea straturilor, iar o data la doua luni se intoarce pe lungime , pentru a se deforma uniform.