Curatare tapiterie auto-curatare/spalare canapele

Curatat tapiterie auto la domiciliul nostr

Curatat tapiterie auto la domiciliu nostru Preturi Curatare Tapiterie auto incepand de la 270 RON,curatat tapiterie,curatat tapiterii,curatare tapiserie,spalat tapiterie. Curatare Tapiterie in mod Detaliat + dressing ornamente interior + spalat Exterior = 350 RON (pentru auto berlina) Timp de lucru 4-5 ore in functie de nr de locuri ale autoturismului.

1.Curatarea cu un curatitor special cu ph-ul echilibrat in asa fel incat sa nu atace pielea
2.Vom folosi un balsam special proiectat care intra rapid in piele redandu-i elasticitatea si morbiditatea.

Metode profesionale de curatare

Procedee de curatenie


Aspirarea mochetei se va face cu ajutorul unei perii tari . Acest procedeu se efectueaza pentru scoaterea nisipului si a prafului din mocheta. Un alt accesoriu folosit in aspirare este pistolul de aer cu care se sufla in prealabil gratarele, cusaturile, imbinarile si, in general, spatiile inguste si foarte greu accesibile.

A. Curatare petelor...
Pentru petele de pe mocheta, plafon si tapiterie se folosesc solutii profesionale cu putere de indepartare a petelor.
B. Unelte profesionale...
Pentru aceasta operatie se foloseste un aspirator special,de putere prevazut cu pulverizare de apa si detergent.
C. Protejarea tesaturii...
In cele mai multe cazuri vom folosi detergenti cu PH neutru pentru protejarea tesaturii materialului

Aplicarea de protectie textila si dressing de interior Tapiteria textila se trateaza, dupa uscare, cu un protector textil special. Acesti protectori formeaza o pelicula subtire la suprafata materialului, lasandu-l in acelasi timp sa respire. Pelicula confera un anumit strat de impermeabilitate materialului, protejandu-l si conferindu-i o rezistenta deosebita la murdarire. Suprafetele din vinil si alte materiale sintetice din interiorul automobilului, dupa curatare, se protejeaza si revitalizeaza cu un dressing de interior.